
Majlis pernikahan Aien atau adik kembar pasangan kembarnya Ekin yang berlangsung di Shah Alam ini diadakan dalam keadaan sederhana. Duda anak tiga iaitu Dato’ Arif Ambrose Leonard Ng kini sah berkahwin dengan Aien. Sebenarnya Dato’ Arif adalah daripada keturunan Cina dan baru sahaja memeluk Islam bulan Jun yang lalu.
Dato’ Arif berumur 41 manakala isterinya aien baru je berumur 30 tahun, memang sesuai betul dorang ni.. hu hu. yang bestnya Aien sekarang sudah bergelar Datin… jelous betul kami.
Apa yang penting bagi kami ialah kedua pasangan mendapat restu ayah bonda dan ahli keluarga yang lain.
Tahniah sekali lagi kami ucapkan kepada Aien dan pasangan. Lihat lagi Gambar Kahwin Aein dan Dato’ Arif















chntqnyew aien.. seng ckp.. twins niew mmg cun.. nyway, congratulations aien!!! moge kekal hingge ke akhir hayat..amin..
wahh… cantik jew pakai tudung..
yeahh.. congratulation.
Tahniah..wanita yg bek akan di jdohkan dgn lelaki bek
alhamdulillahh..hrp aien dpt bimbing suami ke jalan allah..amin
inai kat tangan tu haram ukir…macam hindu.
yang laki tak nampak berinai.nak habaq, haram berinai bagi lelaki.
kening tu haram cukur.haram juga pakai bulu mata gajah.
perkara haram jangan dibuat dah klu dah diberitahu.
syukur kpd Allah dme dah bernikah.perkara halal dan baik.
tahniah….
lgi tahniah wat pemain bola sepak negara….
datuk arif,jangan silap masuk bilik sudah…kah kah kah
terang2 kembaq nih kawen sb DUITTTTTTTTTT…….ngaku jelah..meluat aku
tahniah sebab berjaya membina masjid……………doakan saya cepat membina masjid gak ek…