Kami mendapat tahu mengenai topik pencarian ‘Michael Jackson Autopsy Photo‘ menjadi kata kunci yang menjadi pilihan ramai pembaca seluruh dunia, kata orang memang topik hangat terbakar’lah.Pada mula’nya, terdapat beberapa keping gambar autopsi yang di’katakan milik Michael Jackson – secara tidak langsung menyebab’kan ramai orang berminat untuk melihat gambar tersebut.
Mengambil kira populariti Michael Jackson, kami agak pelik bagaimana gambar tersebut boleh terlepas ke khayalak ramai. Tapi mana tahu kan, mungkin salah seorang doktor yang membuat autopsi tersebut berniat untuk menjual gambar tersebut kepada pihak tabloid, rasa’nya hasil keuntungan tersebut lebih banyak daripada gaji kasar seorang doktor selama seumur hidup’nya. Sumber : ohbulan.com

Namun ini bukan gambar Michael Jackson Autopsy Photo, E news melaporkan gambar yang tersebar ini adalah palsu semata-mata.
Alangkah hinanya kita mendedahkan aib orang yg sudah meninggal dunia, apatah lagi yang meninggal ini adalah saudara seislam kita.. Alhamdulillah ini bukan gambar Michael Jackson Autopsy Photo.. Moga2 Allah melindungi aib saudara baru kita ini.












alangkah hinanya kita mendedahkan aib orang yg sudah meninggal apatah lagi yang meninggal adalah saudara seislam kita.
tapi yelah, kalau dah tamakkan duit, agama bukan dihati itulah yang akan terjadi.
wallahualam..
fake..totally fake…
ini sume keje org nak memalukan org lain.. hentikan la keje X elok nie..
kita tenung dari sudut yang lain..lihat..apa jadi kalau merubah ciptaan..aku bukan nak ungkit keslahan arwah..aku doa moga2 rohnya dicucuri rahmatNYA..kuburnya dilapangkan..dan diterangi dengan nur ALLAH.cuma aku mahu mengajak pembaca yang baca article ini..kalau kita ubah ciptaanNYA..adakah lebih baik?atau lebih buruk?renung2kan lah..
mestilah lebih buruk…!!tak kira apa alasan skali pn..Die telah menciptakan manusia sebaik-baik ciptaan..kenapa perlu mengubahnya??
100% sokong ko joreng
Sapa la yang buat mcm ni? ini ibarat fitnah ni…… Semoga yang buat cerita tu insaf dan kita yang hidup ni ambik la iktibar, jangan mengubah ciptaan Allah…..
cuak jg ak tgk pic 2…
mmg mngaibkn jacko…
hrp2…org y buat 2 akn dpt hukuman y stmpal n insaf!!!
nasib baik la tu gambar palsu. kalau tak, memang mengaibkan arwah.
yeahh..ur rite dude..
yang ni tipu la
gambar tu memang sah2 palsu sha_rul.
tau tak pe..sah palsu..
tu la psal… aku cume nk mdabel konfon kan ag…
ok..aku da mendabelkan konpemation
ok la tu. aku ingatkan kau nak triplekan konfem kau tu.
aku dtg mfourth konfomkan.. hahaha
aii nak kompom sampai ada 4konpomation??
huhuhu..teliti betul nih
pic ni menakutkan la,,, huhuh
menakutkan tp tipu belaka
jgn terpedaya dngan tipu helah lahabau2 bdk2 us sana
msti xde org nk post kt cn kan,.. sbb korang takut.. hhehe
haha..aku berani jea..hehehe..tgk lah time aku tuh>???kih3x
jgn marah yea..mata aku da kuyu gile seyh..
jangan sampai kau nak memfifthkan konfem kau tu sudahlah.
adoi…bnyak nye konpomation..mcm kapal nak landing plak..
aku pun takut gak tengok pic ni. dah tak macam rupa orang dah aku tengok. macam alien pun ada.
aku tak la takut sangat, tapi takut tu ada la. sebab setiap komen tu amat berharga.
kerana dirimu begitu berharga
mungkin ada sebab lain sebab apa orang tak post komen kat sini.
tu la.. aku pun rase cam ti sharizan.. tgk kite 2 je yg xtkot.. hehehe
jgn pic ni yg jwb sudah.. ehhehe
haha..tak leh hndle arr..tp yng sebenarnya pic ini adalah tipu belaka
agak2 la klau nk tipu pun bdk 3 thn pn blum tentu percaya tgk patung tu..
pic ini adalah tipu belaka..
pic ni untuk memburukkan micheal..sedangkan semua ini adalah pembohongan semata..
ada sengaja cuba memburukkan nama mj..damn u!!!